Website Builder

Dwarsfluit

De fluit is letterlijk en figuurlijk een schitterend instrument: hij ziet er prachtig uit en je kunt er ook betoverend mooi op spelen. Het is een van de oudste instrumenten die er bestaan dus er is een schat aan fantastische stukken voor dwarsfluit gecomponeerd, in alle stijlen en periodes; meer dan genoeg om een heel leven mee te vullen!

Dwarsfluitles

Ivo Visser

PROEFLES of meer INFORMATIE

Neem contact op met Ivo:
ivo@biltsemuziekkamer.nl
of: (06) 47 32 03 37

Ivo geeft les op donderdag.


Je kunt met fluitles beginnen als je een jaar of zes, zeven bent. Het noten lezen hoef je nog niet onder de knie te hebben; dit leer je stap voor stap in de les. De lessen zijn individueel. Daardoor kun je in je eigen tempo je fluitspel ontwikkelen. De een heeft meer aandacht nodig voor ademhaling en toonvorming, de ander juist voor ritme of voordracht. Naast de solostukken in de individuele lessen is er vanaf het begin veel aandacht voor samenspel met piano en waar mogelijk (en voor wie wil) worden regelmatig duo's /trio's met andere leerlingen gevormd. Want samenspelen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook heel leerzaam!

Een aantal keren per jaar is er de mogelijkheid om op te treden, zowel op de jaarlijkse einduitvoering van de Biltse Muziekkamer, als eigen concerten van de fluitklas. Voor de uitvoeringen worden solostukken voorbereid en ensembles gevormd, bestaande uit meerdere fluitisten, of met andere instrumentalisten van de Biltse Muziekkamer.

Als je geïnteresseerd bent: je bent van harte welkom om op donderdag of vrijdag eens langs te komen en een kijkje te nemen bij een van de lessen!