Mobirise Site Maker

Gitaar

De gitaar is een snaarinstrument en is erg veelzijdig. Het instrument wordt in verschillende muziekstijlen gebruikt. In klassieke muziek, rock, folk en popmuziek speelt de gitaar een grote rol. Ook op de camping  komt het gitaarspelen goed van pas. Op het instrument kan je een melodie spelen, tokkelen of akkoorden spelen. Je kunt alleen spelen of samen. Je kunt zelfs jezelf begeleiden tijdens het zingen. Kortom met de gitaar kun je alle muzikale kanten op

gitaarles

Meredith Essed

PROEFLES of meer INFORMATIE

Neem contact op met Meredith:
meredith@biltsemuziekkamer.nl
of:  (06) 18 25 10 71

Meredith geeft les op  dinsdag.

Ik wil mensen graag kennis laten maken met de verschillende kanten van het instrument door middel van een goede basis op de gitaar. Techniek speelt daarbij een belangrijke rol. Het belangrijkste is natuurlijk plezier in gitaarspelen.


Met gitaar kun je alle kanten op: van klassiek tot popsongs, tokkelen en accoorden. Je bespeelt het instrument alleen, samen in een ensemble of een band. Je kunt er zelfs bij zingen terwijl je speelt!

Als je geïnteresseerd bent: je bent van harte welkom om eens langs te komen en een kijkje te nemen bij een van de lessen! Ik geef les op dinsdag.